Nieuwbouw Norg

Aan de rand van Norg, omringd door groen, vind je de uitbreidingswijk genaamd Oosterveld. De nieuwe woonwijk Oosterveld is volop in ontwikkeling, een wijk waar duurzaamheid voorop staat. Het nieuwbouwproject Brink | Thuis in Norg is in verkoop, het gaat om de laatste woning in dit project. De bouw is inmiddels gestart. Jij kunt hier wonen! Laat ons je interesse weten.

Op dit moment hebben wij ook in de verkoop het nieuwbouwproject Groen Wonen in Norg. In dit nieuwbouwproject vind je twee typen woningen, waaronder één vrijstaande woning en halfvrijstaande woningen. Deze woningen zijn allemaal nul-op-de-meter woningen. 

 

Waarom wonen in Norg?

In Norg ben je van alle gemakken voorzien, twee supermarkten voor de dagelijkse boodschappen, gezellige winkels, diverse terrasjes en restaurants. Voor de sportliefhebbers zijn er diverse mogelijkheden, zwemmen, korfballen en tennissen. Je kunt natuurlijk ook zo op de fiets stappen voor een mooie fietstocht door de bossen van Norg en/of een wandeling in de prachtige natuur.

Nieuwbouw Norg

Voordelen nieuwbouwhuis

Wanneer je kiest voor een nieuwbouwhuis hoef je niet te overbieden. Je weet meteen waar je aan toe bent. De verkoopprijs staat vast. Je koopt namelijk een bouwkavel waar nog niets op staat. Deze kun je vaak naar wens nog helemal zelf samenstellen aan de hand van een meerwerklijst. Hierdoor heeft een nieuwbouwhuis meer voordelen dan een bestaande woning. Zo koop je bijvoorbeeld een nieuwbouwhuis altijd vrij op naam. Dat betekent dat je geen overdrachtsbelasting hoeft te betalen. Daarnaast is een nieuwbouwhuis naar eigen smaak in te richten. Je bepaalt immers zelf hoe de indeling van jouw droomhuis en tuin wordt.

Op de hoogte gehouden worden van onze nieuwbouwprojecten? 

 Schrijf je nu in

Thuis Nieuwbouwmakelaars helpt bij nieuwbouw in Norg

Bij Thuis Nieuwbouwmakelaars begrijpen wij dat het samenstellen van een nieuwbouwwoning een uitdaging kan zijn. Op zoek naar een nieuwbouwhuis in Norg? Dan helpen we je natuurlijk graag. Er zijn immers verschillende keuzemogelijkheden. Wij gaan dan ook graag met jou om tafel om te luisteren naar de wensen voor jouw droomwoning. Tijdens het gesprek nemen we samen alle verkoopstukken door en beantwoorden wij al jouw brandende vragen. Mocht je na het gesprek nog vragen hebben, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Wie ben jij straks eigenaar van jouw droom nieuwbouwhuis in Norg.

 Neem contact op