Het zoeken naar je droomhuis en het uiteindelijk aankopen van een huis is een spannende tijd. Wij helpen je daar graag bij! Wij hebben jarenlange ervaring in de makelaardij in Groningen, kennen de stad op ons duimpje en kunnen je dus goed adviseren. Over de prijs van een huis bijvoorbeeld, maar ook bouwkundig en juridisch. We kennen jouw wensen en denken met je mee.

We beginnen met een gesprek waarin we gaan bepalen wat voor huis jullie zoeken en in welke wijken/plaatsen jullie willen wonen. Daarna gaan we de markt afspeuren naar jullie droomhuis

We maken direct een afspraak voor bezichtiging zodra we een potentieel huis gevonden hebben. We gaan met jullie mee naar bezichtigingen om jullie te adviseren. Voorafgaand aan de bezichtiging doen we onderzoek naar referentiepanden (wat is er onlangs vergelijkbaar verkocht), de buurt etc.

We gaan namens jullie de onderhandelingen voeren. Als het gelukt is en jullie een woning gekocht hebben, zorgen wij ervoor dat jullie gegevens bij de verkopende makelaar terecht komen voor in de koopakte, De koopakte controleren wij en nemen deze helemaal met jullie door voordat jullie hem ondertekenen.

Op de dag dat jullie naar de notaris gaan voor de overdracht van je nieuwe huis, gaan we eerst nog een eindinspectie doen. Wij zorgen er dan voor dat de woning volgens afspraak aan jullie wordt opgeleverd. Tot slot gaan we met jullie mee naar de notaris voor de daadwerkelijke eigendomsoverdracht.

Voor financieel advies werken wij samen met Teerling & Partners in Haren. Dit is een onafhankelijk advieskantoor en een oriënterend gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Voor dat we starten met de zoektocht naar je droomhuis, raden we je aan om een goed financieel advies in te winnen. Zo voor kom je teleurstellingen tijdens de zoektocht.

Heb je in je nieuwe huis nog advies nodig over de indeling of inrichting? Elke klant van Thuis Nieuwbouwmakelaars krijgt gratis advies van de specialisten van Vesta Woonforum!

Ons tarief voor een aankoopopdracht is € 1.750,- inclusief btw en inclusief 3 bezichtigingen. Iedere extra aankoopbezichtiging kost € 100,- inclusief BTW.

Laat uw gegevens achter