Het Stainhoes Project is verkocht

Texelaar, 9613 DH, Meerstad Project website
van € 545.000,- tot € 690.000,- v.o.n.

Beschrijving

Nog maar één woning beschikbaar; oplevering zomer dit jaar!

Levensloopbestendig wonen, modern en in een parkachtige setting. Dat kan binnenkort in één van de 8 unieke patiowoningen van project Het Stainhoes. Aan de rand van Park Meerstad, prachtig dichtbij het water en de natuur, de ruimte en de rust. Toch met alle voorzieningen binnen handbereik - waaronder een supermarkt - en in een kwartiertje midden in de stad Groningen.

De levensloopbestendige patiowoningen van Het Stainhoes staan er straks in een paar varianten: twee woonlagen of drie woonlagen. Ook niet onbelangrijk - de uitstraling! Zeker niet standaard alledaags, overduidelijk onderscheidend. De architect koos voor oerdegelijke, nuchtere en heldere eenvoud, subtiel gecombineerd met zorgvuldig uitgewerkte, warme details. Dat levert een soort huiselijk, modern ‘stadskasteel’ op, met veel privacy. Een plek om je thuis te voelen.

Ontdek de prachtige binnenkant van deze woning tijdens een persoonlijke rondleiding op de bouwplaats. Maak vandaag nog een afspraak en laat je verrassen door deze unieke woning. Bel ons direct op 050-21 4242 om een bezichtiging in te plannen.

Team Thuis Nieuwbouwmakelaars
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Woonoppervlakte 121-186 m²
Perceeloppervlakte 174-183 m²
Inhoud 450-698 m³
Aantal woningen 8
Datums
Start bouw september 2022
+ Lees meer

Objecttypen

Patiowoning 2 woonlagen

van € 545.000,- tot € 590.000,- v.o.n.
Levensloopbestendig wonen, modern en in een parkachtige setting. Dat kan binnenkort in deze unieke patiowoning van project Het Stainhoes. Aan de rand van Park Meerstad, prachtig dichtbij het water en de natuur, de ruimte en de rust. Toch met alle voorzieningen binnen handbereik - waaronder een supermarkt - en in een kwartiertje midden in de stad Groningen.

Ook niet onbelangrijk - de uitstraling! Zeker niet standaard alledaags, overduidelijk onderscheidend. De architect koos voor oerdegelijke, nuchtere en heldere eenvoud, subtiel gecombineerd met zorgvuldig uitgewerkte, warme details. Dat levert een soort huiselijk, modern ‘stadskasteel’ op, met veel privacy. Een plek om je thuis te voelen.

Heb je vragen over dit nieuwbouwproject? Neem dan contact met ons op 050-21 4242.

Team Thuis Nieuwbouwmakelaars
+ Lees meer
Woonoppervlakte 121-139 m²
Perceeloppervlakte 174-179 m²
Inhoud 450-517 m³
Aantal woningen 8