VACATURE ALERT!!!

Thuis Nieuwbouwmakelaars is op zoek naar een commercieel binnendienst medewerker. Word jij onze nieuwe collega? Thuis Nieuwbouwmakelaars is een makelaarskantoor in de stad Groningen dat gespecialiseerd is in de verkoop van nieuwbouwwoningen. Daarnaast verkopen wij Zo-Goed-Als-Nieuwbouw woningen, verhuren wij woningen en taxeren wij woningen. Wij zijn gevestigd in het Vesta Woonforum aan de Peizerweg 74 in Groningen.

 

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste commercieel binnendienst medewerker voor minimaal 20 uur met op termijn mogelijk uitbreiding.

Beschrijving
Als commercieel binnendienst medewerker ben je zowel telefonisch als in de winkel het eerste aanspreekpunt voor klanten en opdrachtgevers. Het is voor jou een uitdaging om je de verschillende nieuwbouwprojecten helemaal eigen te maken zodat je klanten goed de eerste informatie over de huizen in het project kan geven. Je zorgt ook voor de administratieve afhandeling van de klanten: vanaf het verwerken van de optie tot en met het maken van de koop-/aannemingsovereenkomst. Je vindt het leuk om te ondersteunen bij open dagen, start verkoopevenementen en beurzen. Dit houdt in dat je bereid bent om ook af en toe een avond of een weekend te werken.

Ook maak je je onze verhuurportefeuille eigen en geef je klanten hier informatie over. De servicemeldingen van onze huidige huurders zet je uit naar o.a.installateurs.

Tot slot kan je wervende teksten schrijven voor o.a. onze website en onze emailnieuwsbrieven en heb je ervaring met promotie via sociale media.

Kortom: we zoeken een commerciële duizendpoot met feeling voor administratie en (online-) marketing!

Kennis en ervaring

=         HBO werk- en denkniveau.

=         Affiniteit met de nieuwbouw/makelaardij in Groningen.

=         Uitstekende beheersing van het Nederlands en goede beheersing van het Engels (mondeling en schriftelijk).

=         Uitstekende beheersing van het Microsoft Officepakket en ervaring met verschillende administratiesystemen.

Competenties:

=         Communicatief sterk

=         Flexibel

=         Commercieel

=         Klantvriendelijk

=         Je kunt in een drukke omgeving goed gestructureerd werken en overzicht houden

Interesse?
Ben je per direct beschikbaar voor minimaal 24 uur per week en geïnteresseerd in bovenstaande vacature? Mail dan vóór 20 maart 2024  je motivatie en CV naar Dagmar Bolwijn, 
dagmar@uw-thuis.nl

Procedure
Kennismakingsgesprekken vinden plaats op maandag 25 maart 2024, eventuele vervolggesprekken worden gepland op donderdag 28 maart 2024..

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.