ZWANENBURG PROJECTEN WINT PITCH PATIOWONINGEN MEERSTAD

In Groenewei Meerstad is ruimte voor acht patiowoningen, een populair woningtype onder de verhuisgeneigden in de regio Groningen.

Om het beste ontwerp te vinden voor deze patiowoningen heeft Bureau Meerstad een pitch uitgezet waarbij drie plannen zijn gepresenteerd. De winnaar van de pitch is Zwanenburg Projecten met hun plan ‘Stainhoes’.

STAINHOES WINT

De drie partijen werden beoordeeld op marktvisie, plan/ontwerp en grondbieding. Door out of the box te denken heeft Zwanenburg Projecten in samenwerking met VdP architecten uit Groningen met hun plan ‘Stainhoes’ een mooi onderscheidend en verrassend plan gemaakt.

ENQUÊTE ONDERZOEK

Voor de pitch is in samenwerking met Thuis Nieuwbouwmakelaars een enquête uitgezet onder geïnteresseerde mensen die in Meerstad in een levensloopbestendige woning zouden willen wonen. De resultaten zijn waar mogelijk verwerkt in het ontwerp, zodat ook deze opgave vraaggestuurd ontwikkeld wordt. Het plan wordt nu concreet gemaakt voor verdere uitvoering.

De verwachting is om nog dit najaar in verkoop te kunnen gaan met de woningen. Uiteraard worden de woningen energiezuinig en aardbevingsbestendig gebouwd.

bron: persbericht op www.meerstad.eu