De Glanslibel Project is verkocht

De Glanslibel, 9766, Eelderwolde Project website
van € 889.000,- tot € 954.000,- v.o.n.

Beschrijving

8 bijzondere vrijstaande villa's | Rietwijk Ter borch

De 8 ruime vrijstaande villa’s worden gerealiseerd op een schiereiland, gelegen in het nieuwste deel van de Rietwijk, bij het natuurgebied De Peizermaden. De villa’s zijn ontworpen met een riante tuin aan de voorzijde van de woning en een achtertuin aan het water, een garage, riante woonkamer, eetkeuken, werk/speelkamer, 4 slaapkamers en een ruime zolder. Het nieuwbouwproject De Glanslibel is een ontwikkeling van PC Vastgoed.

Oppervlakte:
Gebruiksoppervlakte Wonen: ca.174 m2 (Dit betreft de begane grond + de 1e verdieping)
Gebruiksoppervlakte Overig Inpandig: ca. 37 m2 (Dit betreft de garage op de begane grond + de riante bergzolder op de 2e verdieping)

Maatwerk, een villa naar wens:
De villa kan naar wens op maat worden gemaakt. Bijvoorbeeld door het realiseren van een veranda, carport, de gehele woning te vergroten, kantoor aan huis, slapen en baden op de begane grond en/of (een) extra badkamer(s).

Prijzen:
De verkoopprijzen bedragen vanaf € 889.000,- tot € 954.000,- v.o.n.

Interesse:
Ben je geïnteresseerd in een van de villa's in dit nieuwbouwproject, laat het ons dan weten!
Thuis Nieuwbouwmakelaars

NB: De maatvoering is met de grootste zorg opgesteld conform de BBMI. Wijzigingen voorbehouden. Derhalve kunnen aan de genoemde maten geen rechten worden ontleend.
+ Lees meer

Omgeving

Op het kruispunt van stad en land, midden in waterrijke natuur, vind je Rietwijk

Ter Borch heeft drie deelwijken, Rietwijk is daar één van. De laatste deelwijk die op dit moment ontwikkeld wordt. Een bijzondere woonlocatie, de kavels zijn verdeeld over verschillende eilanden. Rietoevers en brede sloten bepalen het beeld. De woningen liggen iets hoger dan de tuinen, daardoor ontstaat een mooi uitzicht over de waterrijke omgeving. Thuis zijn en tegelijkertijd het buitenleven ervaren: dat is de luxe van wonen in Rietwijk.

Luxe woonomgeving met voldoende privacy door de ligging op door riet omgeven eilanden gelegen tussen de Eelder- en Peizermaden en het Paterswoldsemeer, op steenworp afstand van Groningen.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Woonoppervlakte 174 m²
Perceeloppervlakte 600-790 m²
Inhoud 900 m³
Aantal woningen 8
+ Lees meer